Mogelijkheden voor voorstellingen

M.M. Wagenaar-Fischer
Wilhelminalaan 22
3701 BK ZEIST
mmwagenaar@hotmail.com
tel: 030 - 69 13 772
IBAN: NL44 INGB 0000 519924

Beginpagina | Algemene informatie | Mogelijkheden voor voorstellingen | Routebeschrijvingen  Voorstellingen
Het Christiaan Huygens Theater heeft 50 zitplaatsen. Wij geven uitsluitend voorstellingen voor groepen van tenminste 30 personen, op afspraak. Bijvoorbeeld voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, culturele organisaties, of congressen. De voorstellingen worden gegeven op vrijdagavond of in het weekeinde. Een voorstelling duurt doorgaans tweemaal 45 min. met een pauze. Kortere voorstellingen zijn natuurlijk ook mogelijk. De voorstelling wordt door tenminste twee personen gegeven: de lanternist en de explicateur; maar er zijn ook uitgebreidere programma's met piano en zang, tot en met kleinere operaatjes met koor en solisten. De prijs is een onkostenvergoeding, afhankelijk van de uitgebreidheid van de voorstelling en de afspraken over de catering.

Restauratieve voorzieningen
Bij een gewone voorstelling is koffie met koekjes inbegrepen. Uitgebreide maaltijden zijn niet mogelijk, maar diverse soorten versnaperingen en drank worden op afspraak geserveerd. U mag dat ook zelf verzorgen. Op loopafstand van het theater bevinden zich enkele restaurants die men voor of na de voorstelling kan bezoeken.

Reserveringen
Wij proberen het aantal voorstellingen te beperken tot twee per maand. Het is daarom raadzaam om uw reserveringen enige maanden tevoren te maken. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met mevrouw Wagenaar, tel: 030 - 69 13 772, e-mail: mmwagenaar@hotmail.com.
Beginpagina | Algemene informatie | Mogelijkheden voor voorstellingen | Routebeschrijvingen